xarxes socials Xarxes socials

Si ets dels que et preguntes:

A qui se li va ocórrer la brillant idea de donar-me la responsabilitat de gestionar les xarxes socials de l’empresa?

Aquest servei serà del teu interès.

És una eina de màrqueting?

No! o així ho entenem a La Quadra.

Doncs de què es tracta i quins objectius es poden assolir?

Les xarxes socials donen notorietat a l’empresa i és una excel·lent eina per fer branding, així és com ho veiem a La Quadra, per nosaltres, no es tracta d’una eina de màrqueting, sinó una eina per consolidar la marca.

A qui va destinat?

De la mateixa manera que creiem que és una bona eina per a fer branding, no creiem que sigui apta per a totes les empreses, creiem que funciona millor per empreses que ofereixen productes i serveis al consumidor final, sigui quin sigui el canal de distribució, tant propi, com aliè a l’empresa.

Cada sector té particularitats que determinaran si és una bona elecció dur a terme una expansió dins de les xarxes socials, per això, tant si n’està convençut com si només ho vol valorar, contacti’ns que li ho valorarem des del nostre punt de vista tècnic i professional, amb la finalitat d’ajudar-lo.

Sovint les empreses inicien projectes desenvolupant-los “in house”, però aviat se n’adonen que no hi poden dedicar el temps suficient com per a gestionar el servei amb suficient qualitat.

En aquests casos el millor és deixar-ho en mans dels experts, si creu que la nostre manera d’entendre les xarxes socials és la mateixa que la seva empresa i ho desitja, podem gestionar-li els seus perfils a les diferents xarxes socials.

Si aquest és el seu cas, no dubti en contactar-nos que encantat un dels nostres community manager el contactarà perquè li expliqui què és el que està cercant.

Formulari de contacte