cercar Posicionament web

El posicionament web és una eina de màrqueting que consisteix en aparèixer en una millor posició dins dels resultats que mostren els motors de cerca com Google, Yahoo, Bing… quant hom realitza una cerca relacionada amb els seus productes i/o serveis.

De ben segur haurà llegit en molts llocs:

“Si no apareixes a Google no existeixes.”

Aquesta frase és molt correcte tot i que preferim:

Si no apareixeu als cercadors segurament no tindreu tantes peticions

La Quadra els ofereix serveis de posicionament web per treure’n profit de la seva pàgina web, però no volem que “existeixis”, volem que obtingui peticions d’informació i contactes vàlids. La tasca comercial no desapareix amb una web i tampoc si aquesta té un servei de posicionament web, però si que l’ajuda a obtenir nous contactes.

Quins tipus de posicionament web existeixen?

Per resumir-ho direm que n’hi ha de dos tipus:

Posicionament natural

És aquell en què els enllaços es mostren a la part central del cercador.

Aquestes posicions s’obtenen gràcies a una feina ben feta i no tenen cost per visita associat.

 

Posicionament patrocinat

És aquell en què els enllaços es mostren a la part superior i el lateral dret del cercador, sovint marcats com enllaços patrocinats i en un fons de color.

Aquests enllaços tenen un cost per visita rebuda i s’abona directament al motor de cerca.

Quin és millor?

Depèn de l’objectiu que es persegueixi. La millor manera per saber identificar quin és millor és analitzar detalladament cada projecte i estar assessorat per algú qualificat que sàpiga mostrar-li els avantatges i inconvenients de cada sistema.

Si vol saber més de com el pot beneficiar el posicionament web serà millor que ens contacti per poder explicar-li detalladament com el podem ajudar. Si ho prefereix, el convidem a fer un cafè mentre en parlem en persona.

Formulari de contacte