foto catalegs1 Fotografia per catàlegs

La Quadra disposa d’un petit plató de fotografia i vídeo on realitzar treballs varis de fotografies per catàlegs.

El més habitual és que els nostres clients ens proporcionen les imatges a utilitzar en els seus catàlegs o pàgines web, però sovint ens trobem amb l’inconvenient que aquestes, o bé tenen una baixa resolució per no disposar dels fitxers originals, o bé  han estat preses damunt d’un fons qualsevol en el que intervenen més elements que “embruten” i distreuen l’atenció del consumidor.

Coneixen la importància de les fotografies en els catàlegs i en les pàgines web, La Quadra, ha apostat per oferir aquest servei per tal de millorar la qualitat del treball final. Malauradament no tots els productes es poden transportar fins a l’estudi, llavors només queda realitzar una bona presa en el lloc on es troben (magatzem, fàbrica…) utilitzant un equip fotogràfic “portàtil” procurant tenir control sobre tots els elements que poden aparèixer en l’entorn intentant minimitzar o evitar distraccions a la composició final.

Totes les imatges necessiten d’un petit retoc digital, però, si l’arxiu original no ha estat ben capturat per a treballar-hi pot fer que aquest petit retoc esdevingui una gran tasca de tractament digital. En alguns casos aquests tractaments digitals poden encarir el servei més que tornant a capturar de nou les imatges en un estudi on la il·luminació, composició i fons es troben en un entorn controlat.

La Quadra només realitza tasques de fotografia a productes i preferentment al nostre estudi, ja que, disposem de la tranquil·litat que necessitem per fer i desfer les composicions i la possibilitat de poder repetir la captura si fos necessari.

Tot i tenir equipament i coneixements necessaris evitem el treball amb persones, animals i/o esdeveniments, en aquests casos preferim posar-vos en contacte amb fotògrafs de confiança que sabem que us realitzaran millor aquesta tasca.

Formulari de contacte