La Quadra és un estudi de disseny que ofereix diferents serveis relacionat en el món del disseny.

A La Quadra estem altament especialitzats en tot allò relacionat amb internet i li oferim serveis específics d’una altíssima qualitat per obtenir sempre els millors resultats a les vostres necessitats.

No existeix un servei vàlid per a tothom, perquè cada projecte té unes particularitats i uns objectius diferents, però aquí els mostrem alguns dels serveis més comuns entre els nostres clients.

Disseny de pàgines web

Realitzem tot tipus de pàgines web i sempre amb la finalitat que aquestes obtinguin els resultats cercats pel client i millorant tot allò que a priori no havia pensat pel seu projecte.

Posicionament web

Aconseguim posicionar la web en millors posicions al cercadors per a criteris vinculants. Els nostres serveis són específics i no es limiten a fer 4 simples canvis al web. Els nostres serveis es poden valorar de forma objectiva, gràcies a les nostres estadístiques pròpies pensades per tenir un control sobre aquest.

Botigues online

Creem i gestionem botigues online sempre amigables per els cercadors i els propietaris. De res servei tenir el millor sistema de vendes online si aquest és impossible de ésser gestionat per els seus  propietaris. Per això sempre emprem tecnologies completes i fàcils de gestionar, a més, usem tecnologia de codi obert que li permetrà aprofitar-se del avenços que la comunitat vagi creant sense dependre únicament de nosaltres.

Alguns dels nostres objectius:

Clients satisfets

El principal objectiu de La Quadra és que tots els nostres clients estiguin sempre satisfets.

El principal objectiu de La Quadra és que tots els nostres clients estiguin sempre satisfets.

Aquesta satisfacció no s’obté només només amb la consecució dels resultats i objectius, sinó que s’assoleix si també hi ha un tracte agradable, un assessorament personalitzat i un bon servei post venta.

Sinceritat

No acceptem projectes que creiem que no som els més indicats per fer-los realitat.

És difícil dir que no a un projecte, però a vegades és la decisió més encertada tant per el client com per nosaltres.

Agafar un projecte on sabem o intuïm que no som els més indicats és dur la contrària al nostre principal objectiu.

Serveis associats

Al llarg dels anys hem coincidit amb excel·lents professionals que ens permeten completar un projecte amb serveis complementaris, eficients i d’alta qualitat.

En els casos en què no podem fer-nos càrrec d’un projecte proposem empreses i/o autònoms de confiança que sabem que el poden ajudar.

Li cercarem el o els candidats més indicats i els posarem en contacte directe perquè la comunicació sigui més directe i fluïda per facilitar l’obtenció dels resultats esperats.

Perquè és tant important tenir els clients contents?

Som conscients que aquesta frase és el tòpic que totes les empreses posen com a principal objectiu, però per nosaltres és molt important per varis motius.

Un client satisfet és aquell que confia en nosaltres per futurs projectes, que ens fa consultes de serveis similars demostrant confiança en els nostres coneixements, és qui ens recomana a d’altres empreses amigues, a més, és aquell que no ens fa reclamacions de les tasques realitzades perquè considera que hem aconseguit els objectius que cercava evitant-nos perdre temps i diners.

Formulari de contacte