oficina2 Presentació

La Quadra és un estudi de disseny especialitzat en posicionament web.

L’equip de La Quadra és un equip multidisciplinar amb més de 10 anys d’experiència en el sector del disseny gràfic, disseny web, posicionament web, fotografia, edició de vídeo… que al 2007 varen decidir treballar plegats sota el nom de La Quadra.

És molt fàcil d’explicar, el nostre estudi s’ubica en una antiga quadra de vedells de Cardedeu.

Qui ens coneix des dels orígens sabrà que el nostre primer logotip donava entendre que la lletra Q era el cul d’un porc sobretot la cua, l’actual continua jugant amb aquesta idea, però de forma menys evident.

 

Com contactar amb La Quadra?

El millor mètode de contacte és via correu electrònic o mitjançant trucada telefònica. És habitual que cada component treballi des de casa, ja que, compaginar la vida laboral amb la personal és sovint una feina molt difícil d’assolir, però molt necessària pel bé de tots plegats, però dificulta tenir un horari comercial fix.

Dades de contacte:

  • info@la-quadra.com
  • 637 906 960
  • 93 871 23 67

On ens reunim?

Hi ha etapes de tot projecte en què les reunions es fan necessàries, en aquests casos preferim dur-les a terme a casa del client, per a la seva comoditat.

Qunates reunions farem?

Les que siguin necessàries, ni més ni menys, quan s’inicia un projecte és habitual tenir-ne més, una vegada va tot rodat, si no és necessari i es pot, es tractarà o bé per correu electrònic o bé per trucada telefònica.

Un excés de reunions implica un sobrecost que no podem assumir i es repercuteix en el total del projecte, per això, si es poden evitar sempre serà millor per ambdues parts.

És necessari tenir un local?

Per a dur a terme la majoria de les nostres feines no és necessari, per tant, ens el podríem estalviar, però cap dels components disposa del suficient espai lliure a casa com per tenir-hi un plató de fotografia i vídeo.

Al ésser propietat d’un component de l’equip ens estalviem el lloguer, que és la principal despesa dels estudis de disseny, deixant de banda el material que puntualment s’ha d’actualitzar.

D’altre banda és necessari per a realitzar reunions amb els clients que volen fer-les fora del seu lloc de treball per evitar les interrupcions que constantment i inevitablement poden tenir dins de l’empresa.

Formulari de contacte