lego Disseny web

La Quadra dissenya i desenvolupa pàgines web de tota mena i sempre adaptades a les necessitats de cada client, integrant la imatge corporativa i cuidant tot allò que influeix en el seu ús.

Cada client i/o sector té unes necessitats particulars. A La Quadra, l’escoltem abans de realitzar qualsevol proposta per identificar tot allò que es vol assolir, per així, realitzar les propostes de disseny web que millor s’hi escaiguin.

A continuació citem algunes propostes de pàgines web que podem dur a terme i els motius per els que poden ésser la solució més indicada.

Pàgina web estàtica:

Les pàgines web estàtiques cada vegada estan perdent més pistonada, però continuen essent la millor opció per empreses de caràcter local o de petites dimensions on els seus serveis o productes no varien en el temps, per tant, no requereixen de tasques de manteniment i actualització dels continguts ni de les funcionalitats

Són indicades per empreses i/o autònoms amb un baix pressupost i requisits tècnics. Un exemple podria ésser la web d’un lampista, d’un pintor, d’un comerç local tipus una carnisseria, quiosc…

Pàgina web dinàmica:

Són aquelles que la informació es desa en una base de dades i permet modificar, crear i eliminar els continguts de la web sense necessitat de tenir coneixements de programació.

Aquests tipus de pàgines web sempre han estat les més costoses, però amb el temps es rendibilitza la inversió inicial. Diem que sempre ha estat perquè en l’actualitat existeixen sol·lucions de codi obert que permeten reduir considerablement el cost de desenvolupament d’una web d’aquestes característiques. Aquests sistemes de codi obert són coneguts com CMS o Gestors de Continguts i no tots són iguals. A La Quadra ens hem especialitzat amb el sistema WordPress per ésser un dels més fàcils i intuïtius d’utilitzar pels clients. Hi ha d’altres sistemes com Joomla o Drupal que els hem desestimat per la seva complexitat de gestió, amb la única finalitat de tenir els nostres clients contents.

És el tipus de pàgina web ideal per empreses i/o autònoms que necessiten actualitzar els seus continguts més habitualment, fent canvis en els productes i/o serveis, introduir-ne de nous o simplement implementar un nou idioma al web per a la internacionalització de l’empresa.

Botigues online

Aquest tipus de pàgines és una variació de l’anterior on el principal objectiu és vendre al client final. Com en el cas anterior existeixen varies sol·lucions de codi obert. Seguint amb la nostre política de tenir el client satisfet treballem amb el sistema de botigues online de codi lliure Prestashop. Prestashop és la sol·lució de botigues online més complet i fàcil d’utilitzar per a usuaris no experts que disposa d’una gran comunitat on es desenvolupen complements per a ampliar les funcionalitats de la botiga, com poden ésser els mòduls de pagament, de transportistes o un llarg etcètera on de ben segur hi trobarem allò que puguis necessitar.

La Quadra implementa aquests tipus de botiga utilitzant plantilles professionals de pagament i adaptant-les a les necessitats de l’empresa, tant en funcionalitat com en disseny amb l’objectiu d’aconseguir un cost més reduït amb una qualitat gràfica excel·lent i sempre adaptades a la imatge corporativa de l’empresa.

Ideal per a tot comerç que vulgui aprofitar la xarxa per obrir un nou canal de vendes amb costos més reduïts.

Per La Quadra és molt important que tota inversió sigui rentable, per tant, totes les nostres solucions són amigables pels cercadors. Oferim preus molt competitius en disseny web amb la finalitat que pugui contractar a posterior un servei de posicionament web amb l’objectiu de rendibilitzar el seu projecte.

El posicionament a internet no és la única manera de treure’n profit d’una web, aquest el que fa és aportar visitants vàlids, un cop dins de la nostre web és aquesta la que actúa capturant nous contactes, per tant, les webs que creem o modifiquem ho fem pensant en treure’n el màxim profit dels visitants aconseguint que aquests o bé comprin o bé ens contactin perquè el comercial pugui contactar-los i fer les seves gestions.

No serveix de res tenir moltes visites si aquestes no són vàlides o no poden contactar per sol·licitar més informació.

Si tens dubtes sobre quin sistema és el més indicat per a la seva pàgina web no dubti en contactar-nos i explicar-nos el seu cas particular. Estarem encantats d’escoltar-lo i ajudar-lo a fer realitat el seu projecte.

Formulari de contacte