cercar Publicitat a internet Centelles

Publicitat a internet

La Quadra és un estudi de disseny especialitzat en Publicitat a internet. L’objectiu principal dels serveis de Publicitat a internet és obtenir un increment de peticions d’informació augmentant així la cartera de possibles clients Al llarg de molts anys ja hem desenvolupat projectes de Publicitat a internet per empreses d’arreu de l’estat en poblacions com Centelles.


Dades de contacte:

  • info@la-quadra.com
  • 637 906 960
  • 93 871 23 67

El Publicitat a internet és una eina de màrqueting que consisteix en aparèixer en una millor posició dins dels resultats que mostren els motors de cerca com Google, Yahoo, Bing… quan hom realitza una cerca relacionada amb els seus productes i/o serveis.

De ben segur haurà llegit en molts llocs:

“Si no apareixes a Google no existeixes.”

Aquesta frase és molt correcte tot i que preferim:

Si no apareixeu als cercadors segurament no tindreu tantes peticions

La Quadra els ofereix serveis de Publicitat a internet Centelles per treure’n profit de la seva pàgina web, però no volem que “existeixis”, volem que obtingui peticions d’informació i contactes vàlids. La tasca comercial no desapareix amb una web i tampoc si aquesta té un servei de posicionament web, però si que l’ajuda a obtenir nous contactes.

Els serveis de Publicitat a internet no són l’únic factor que influeix en l’augment de peticions d’informació, un factor gairebé tant important és tenir un bon disseny pensat per convertir els visitants en contactes, de ben segur que un web ben dissenyat obtindrà moltes peticions d’informació, però si aquest disposa d’un bon servei de Publicitat a internet els resultats que se n’obtindran seran molt superiors.

Si estàs cercant Publicitat a internet Centelles, sàpiga que ja hem dut a terme aquestes tasques amb d’altres clients i segurament també el podrem ajudar. L’animem a que ens contacti amb nosaltres per poder valorar el seu cas i assessorar-lo per tal de que obtingui els millors resultats possibles.

Formulari de contacte